MOD01628 Modül UC800

Code: MOD01628
İndirim!
Tracer™ UC800

Tracer™ UC800 Kontrol Ünitesinde bulunan algoritmalar, yeni nesil Trane soğutma ekipmanlarının benzersiz özelliklerini geliştirerek en zorlu koşullarda çalışmaya devam etmelerini sağlar.

In Stock
GSD HVAC Orijinal Chiller Yedek Parça100% ORİJİNAL
GSD HVAC Chiller Yedek Parça Teslim Süresi3-4 GÜNDE TESLİM
GSD HVAC Chiller Yedek Parça Teslim Süresi3-4 HAFTA

Açıklama

Trane MOD01628 Modül UC800 Kontrol Ünitesi

Tracer™ UC800, Trane MOD01628 Module

  • Trane Chiller Tracer™ UC800 Kontrol Ünitesi, Kontrol Panel
  • Orijinal Trane OEM Yedek Parçası
  • Trane Parça Kodu: MOD01628
  • Ref No: X13651144010 / X13651144-010
  • Parçanın Kullanıldığı Soğutma Grupları: Trane CenTraVac™ , City™, Exergy™, Series R™, Sintesis™ , Stealth™, XStream™, Chiller ve Isı Pompası Modelleri.
  • İkame Edilen Parça Kodları: MOD1628, MOD-1628, MOD-01628

Trane MOD01628, Tracer™ UC800 kontrol Ünitesinin kullanıldığı chillerler ile ilgili dokümanları aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz;

Tracer™ UC800

Tracer™ UC800 kontrol ünitesinde bulunan algoritmalar, yeni nesil Trane soğutma gruplarının benzersiz özelliklerini geliştirerek en zorlu koşullarda çalışmaya devam etmelerini sağlar. Kontrol ünitesi Tracer™ UC800 BACnetTM, LonTalk®, Modbus RTU açık protokolleri destekler ve ve basit, sezgisel kullanım için geniş (7″ veya 12″) dokunmatik ekranlı tam renkli arayüze sahiptir.

LonTalk™ Arabirimi (LCI-C): UC800, Soğutma Grubu ve Bina Otomasyon Sistemi (BAS) arasında opsiyonel bir LonTalk™ Akıllı İletişim Protokolü (LCI-C) sağlar. LCI-C LLID, Soğutma Grubu ile LonTalk uyumlu bir cihaz arasında “ağ geçidi” fonksiyonelliği sağlamak için kullanılabilir. Girdiler/çıktılar opsiyonel ve zorunlu ağ değişkenlerini LonMark Fonksiyonel Soğutma Grubu Profili 8040’ta kurulduğu gibi  içerir.

BACnet Arabirimi (BCNT): Bina Otomasyon ve Kontrol Ağı (BACnet ve ANSI/ASHRAE Standart 135-2004) protokolü, farklı üreticilerin bina otomasyon sistemlerinin ve komponentlerinin  bilgi ve kontrol fonksiyonlarını paylaşmasını sağlayan bir standarttır. BCNT , bina sahiplerine farklı sebeplerle çeşitli bina kontrol sistemlerini ve alt sistemlerini bağlama imkanı tanımaktadır.

BACnet Test Laboratuar (BTL) Sertifikası: Tüm Tracer™ UC800 kontrol cihazları BACnet Akıllı İletişim Protokolü’nü desteklemek üzere tasarlanmıştır. Ayrıca, bazı UC800 üretici yazılımlarının belirli sürümleri, resmi bir BACnet test laboratuarı tarafından test edilmiş ve BTL sertifikası almaya hak kazanmıştır.

ModBus RTU Arabirimi: Modicon İletişim Busu (Modbus), BACnet gibi, çeşitli ağlar üzerinde cihazlar arasında istemci/sunucu iletişimi sağlayan bir uygulama katmanı mesajlaşma protokolüdür. Bir Modbus RTU ağı üzerinde iletişim sırasında, protokol her bir kontrol cihazının kendi cihaz adresini nasıl bileceğini, kendi cihazına gönderilen bir mesajı nasıl tanıyacağını, hangi işlemin gerçekleştirileceğini nasıl belirleyeceğini ve mesajda bulunan verilerin ve diğer bilgilerin nasıl çıkarılacağını belirler.

Ek bilgi

Ağırlık0.8 kg
Boyutlar20 × 15 × 10 cm
Ünite Markası

Trane

Ünite Modelleri

Balance™, CenTraVac™, City™, City™ Advantage, Exergy™, Lyra™, RTAE Stealth™, RTHD Evo Series R™, RTHD Series R™, RTWD Series R™, Sintesis™ Advantage, Sintesis™ Balance, Sintesis™ Excellent, Sintesis™ Prime, XStream™, XStream™ eXcellent

Ürün Grubu

Kontrol Paneller, Kontrol Üniteleri

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“MOD01628 Modül UC800” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…